Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която стана известна във виртуалното пространство с

...
Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която стана известна във виртуалното пространство с
Коментари Харесай

Ивка Бейбе отпра хайдушки мустак

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която стана известна във виртуалното пространство с прякора Ивка Бейбе, скандализира всички с нескопосано подложен силикон в пазвата, само че неотдавна приковава вниманието и с друго.
Мацката провокира невиждана хейт вълна към себе си с настоящите си фрагменти в обществените мрежи, обаче този път не с тялото си, а с мустаците!
В момента Ивка Бейбе събира загар на остров Пукет в Тайланд и се старае по всякакъв начин да пръска сексапили и провокации. Но очевидно е пропуснала да почисти добре мустака си и той е прекомерно забележим, с цел да не предизвика вълна от реакции.





Както е задоволително добре видно и от фрагментите на инфлуенсърката, мустаците й са доста наболи над горната джука, само че Ивка очевидно няма нищо срещу да се демонстрира в този тип. Още повече, че неотдавна тя сама призна, че от дребна има съществено окосмяване по лицето и постоянно върви на козметик. Е, в този случай май е пропуснала визитата и ще си понесе всевъзможните вербални последици и насмешки.

" Там е цялостно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?! ", " Не се притеснявай от мустака – въпреки всичко там множеството дами са с адамова ябълка ", " Имаш трета вежда под носа ", гласят единствено дребна част от реакциите в мрежата под фотосите й.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР